ورود
|
عضويت
|
EN
دوشنبه 01 اردیبهشت ماه 1404
آخرین بروز رسانی
1398/12/15
انتقال به صفحه مدیریت پسماندهای کشاورزی
مدیریت اجرائی پسماندهای دام ، طیور ، جنگلداری و نوغانداری
دستورالعمل کاهش پسماندهای صنایع لبنیات
دستورالعمل ویژگی های چوب کندوی زنبور عسل برای کاهش پسماندهای ناشی از آن
دستورالعمل ویژگی های سقف کندوی زنبور عسل برای کاهش پسماندهای ناشی از آن
دستورالعمل ویژگی های بدنه کندوی زنبور عسل برای کاهش پسماندهای ناشی از آن
دستورالعمل ویژگی های کف کندوی زنبور عسل برای کاهش پسماندهای ناشی از آن
دستورالعمل ویژگی های کف کندوی زنبور عسل برای کاهش پسماندهای ناشی از آن
دستورالعمل ضوابط بهداشتی کارگاه عسل برای کاهش پسماندهای ناشی از آن
دستورالعمل ضوابط بهداشتی تأسیسات و تجهیزات و وسایل موردنیازکارگاه عسل برای کاهش پسماندهای ناشی از آن
دستورالعمل ویژگی های موم زنبور عسل مورد مصرف در زنبورداری برای کاهش پسماندهای ناشی از آن
دستورالعمل ویژگی های دستگاه استخراج کننده عسل برای کاهش پسماندهای ناشی از آن
دستورالعمل مدیریت پسماند زنبور عسل
دستورالعمل نحوه بسته بندی تخم نوغان کرم ابریشم
دستورالعمل مدیریت پسماندهای کرم ابریشم
دستورالعمل مدیریت پسماند جنگلی
دستورالعمل مدیریت پسماند دامداری ها
دستورالعمل مدیریت پسماند واحدهای پرورش طیور
دستورالعمل ویژگی های گوشت مرغ سالم برای میزان پسماندها
دستورالعمل مدیریت پسماند تخم مرغ
دستورالعمل شرایط و ضوابط بهداشتی تأسیسات و تجهیزات و وسایل مورد نیاز
دستورالعمل مشخصات فنی و بهداشتی سقف جایگاه نیمه باز دامداری
دستورالعمل مشخصات فنی و بهداشتی دیوار جایگاه نیمه باز دامداری
دستورالعمل مشخصات فنی و بهداشتی کف جایگاه نیمه باز دامداری
دستورالعمل مشخصات فنی و بهداشتی نرده های جداکننده ، درب و پنچره های جایگاه نیمه باز دامداری
دستورالعمل مشخصات فنی و بهداشتی آخورهای جایگاه نیمه باز دامداری
دستورالعمل مشخصات فنی و بهداشتی آبشخورهای جایگاه نیمه باز دامداری
دستورالعمل مشخصات فنی و بهداشتی گوساله دانی جایگاه نیمه باز دامداری
دستورالعمل مشخصات فنی و بهداشتی زایشگاه ها و بیمارستان های جایگاه نیمه باز دامداری
دستورالعمل مشخصات فنی و بهداشتی تأسیسات و تجهیزات جایگاه نیمه باز دامداری
دستورالعمل روش های نگهداری گوشت دام برای کاهش پسماندها
دستورالعمل مدیریت لاشه حیوانات برای کاهش پسماندها
دستورالعمل عمومی مدیریت پسماند شیر از نظر بهداشتی
دستورالعمل نحوه ایجاد ساختمان کارخانجات شیر
دستورالعمل بکارگیری مناسب از تجهیزات و تآسیسات کارخانجات شیر
دستورالعمل شستشو و ضدعفونی کارخانجات شیر
دستورالعمل مراحل تولید شیر برای کاهش میزان پسماند
دستورالعمل مواد اولیه بکار رفته چهت تولید شیر برای کاهش پسماندها
دستورالعمل بسته بندی مناسب فرآورده های شیر برای کاهش پسماندها
دستورالعمل نگهداری و حمل و نقل فرآورده های شیر برای کاهش پسماندها
دستورالعمل کنترل های آزمایشگاهی فرآورده های شیر برای کاهش پسماندها
دستورالعمل شیردوشی برای کاهش پسماندها
دستورالعمل ایجاد تأسیسات انباشت فضولات
دستورالعمل کمپوست فضولات
دستورالعمل استفاده از فضولات بعنوان کود در اراضی کشاورزی
دستورالعمل مدیریت فضولات احشام و ماکیان
دستورالعمل مدیریت ذخیره سازی کود جامد
دستورالعمل مدیریت ذخیره سازی کود نیمه جامد
دستورالعمل شرایط فنی و بهداشت تأسیسات مرغداری ها
دستورالعمل شرایط عمومی بهداشتی سالن های مرغداری
دستورالعمل ویژگی های فنی بهداشتی سالن ها و تجهیزات آنها در مزارع تولید مرغ گوشتی
دستورالعمل ویژگی های فنی بهداشتی تأسیساتی سالن ها و تجهیزات آنها در یک واحد تولید تخم مرغ خوراکی و گ
دستورالعمل ویژگی ها و شرایط محیطی آشیانه ها
دستورالعمل نحوه رعایت اصول بهداشتی در مرغداری ها
دستورالعمل مقررات بهداشتی کارگران مرغداری
دستورالعمل راهنمای تأسیس و نگهداری مرغ مادر تخم گذار
دستورالعمل راهنمای تأسیس و نگهداری مرغ گوشتی
دستورالعمل راهنمای تأسیس و نگهداری مرغ تخمگذار
دستورالعمل راهنمای فواصل واحدهای پرورش و نگهداری ماکیان
دستورالعمل آماده سازی جوجه یک روزه
دستورالعمل حمل جوجه یک روزه
دستورالعمل پرورش و نگهداری جوجه یک روزه تا 3 هفته گوشتی و تخمگذار
دستورالعمل پرورش و نگهداری جوجه یک روزه تا 3 هفته گوشتی و تخمگذار
دستورالعمل آماده سازی سالن دوران پرورش برای ورود جوجه ها
دستورالعمل آماده سازی پیرامون سالن دوران پرورش برای ورود جوجه ها
دستورالعمل اقدامات پیش از جوجه ریزی در سالن پرورش و بازرسی
دستورالعمل مراقبت های لازم در حمل و نقل جوجه ها
دستورالعمل زمان ورود جوجه به مجتمع پرورش طیور
دستورالعمل کنترل بهداشتی جوجه ها در هنگام ورود به مرغداری
دستورالعمل حمل و نقل جوجه ها از محل جوجه کشی به سالن پرورش
دستورالعمل تخلیه جوجه از کارتن های مخصوص حمل جوجه در سالن پرورش
دستورالعمل واکسیناسیون جوجه های یک روزه
دستورالعمل تعداد مناسب جوجه برای هر سالن پرورش
دستورالعمل حرارت مورد نیاز جوجه برای سالن پرورش
دستورالعمل رطوبت و تهویه مورد نیاز برای سالن پرورش
دستورالعمل نور مورد نیاز جوجه در سالن پرورش
دستورالعمل بستر مورد نیاز جوجه در سالن پرورش
دستورالعمل آب مورد نیاز جوجه در سالن پرورش
دستورالعمل دان مورد نیاز جوجه
دستورالعمل برنامه واکسیناسیون جوجه
دستورالعمل مراقبت های لازم روزانه ، در سالن پرورش ، در دوران پرورش و دوران رشد
دستورالعمل مقررات و ضوابط مدیریت بهداشتی پرورش و نگاهداری طیور
دستورالعمل مقررات بهداشتی کارگران
دستورالعمل مدیریت بهداشتی طیور گوشتی
دستورالعمل ضوابط بهداشتی جایگاه طیور گوشتی
انتقال به بالای صفحه
انتقال به صفحه مدیریت پسماندهای کشاورزی
انتقال به صفحه اصلی
صفحه اصلی
جستجو در پرتال سازمان و زیرپرتال ها
درباره ما
مدیریت حوزه رياست
معاونت ها
مدیریت ها
شرکت شهرک های کشاورزی
طرح تکریم ارباب رجوع و شکایات
خدمات کارکنان
پرسش و پاسخ
پیوندهای مرتبط و پرکاربرد
سامانه های خدمات الکترونیک سازمان
مقالات علمی ، آموزشی و کتابخانه
فیلم و صدای مسئولین سازمان
اینفوگرافی
گزارش تصویری
اخبار شهرستان ها و سازمان ها
گالری تصاویر
آمار ، عملکرد و سیمای کشاورزی
کمیته بهرهوری استان اصفهان
نظرسنجي
نظر شما درباره پرتال سازمان جهاد کشاورزی چیست؟
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
تعداد جوابها : 64362
عالی : 88%
خوب : 3%
متوسط : 1%
ضعیف : 8%
ارسال
كاربران بر خط
بازديد كنندگان فعال :
بازديد ها:
305
اعضاء:
0
مجموع:
305
بازديد ها :
بازديد هاي كل:
35146352
بازديد هاي امروز:
906
بازديد هاي ديروز:
7296
كاربران فعال:
Copyright (c) 1404/02/01 پرتال سازمان جهاد كشاورزي استان اصفهان
پرتال سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان
Ariana Informatics Group - گروه داده ورزي آريانا