ورود
|
عضويت
|
EN
دوشنبه 01 اردیبهشت ماه 1404
آخرین بروز رسانی
1398/12/05
انتقال به صفحه مدیریت پسماندهای کشاورزی
مدیریت پسماندهای کشاورزی مربوط به باغات
دستورالعمل کاهش پسماندهای پسته
دستورالعمل انبارداری مناسب برای کاهش پسماندهای پسته
دستورالعمل مدیریت پوست سبز پسته
دستورالعمل کاهش پسماندهای سیب
دستوالعمل کاهش پسماندهای زردآلو و قیسی
دستوالعمل کاهش پسماندهای انگور
دستورالعمل کاهش و مدیریت پسماندهای انار
دستوالعمل کاهش پسماندهای زعفران
دستورالعمل کاهش و مدیریت پسماند خرما
دستورالعمل نحوه برداشت ، جداسازی ، حمل و نگهداری انار در سردخانه
دستوالعمل کاهش و مدیریت پسماندهای مرکبات
دستورالعمل کاهش پسماندهای موز
دستورالعمل کاهش و مدیریت پسماندهای کیوی
دستوالعمل مدیریت پسماندهای زیتون
دستورالعمل کاهش پسماندهای انجیر
دستورالعمل کاهش پسماندهای گیاهان داروئی
دستورالعمل کاهش پسماندهای قارچ های خوراکی
دستورالعمل کاهش پسماندهای گل های زینتی
دستورالعمل جلوگیری از سوزاندن سرشاخه های باغ ها
دستورالعمل مدیریت بقایای گیاهی در باغ ها
دستورالعمل ویژگی های هلو برای کاهش پسماندها
دستورالعمل ویژگی های نارنج برای کاهش پسماندها
دستورالعمل ویژگی های گیلاس برای کاهش پسماندها
دستورالعمل ویژگی های آلبالو برای کاهش پسماندها
دستورالعمل ویژگی های شلیل برای کاهش پسماندها
دستورالعمل ویژگی های فندق برای کاهش پسماندها
دستورالعمل ویژگی های انار برای کاهش پسماندها
دستورالعمل ویژگی های نارنگی برای کاهش پسماندها
دستورالعمل ویژگی های پرتقال برای کاهش پسماندها
دستورالعمل ویژگی های لیمو شیرین برای کاهش پسماندها
دستورالعمل ویژگی های لیمو ترش برای کاهش پسماندها
دستورالعمل ویژگی های گریپ فروت برای کاهش پسماندها
دستورالعمل ویژگی های سیب برای کاهش پسماندها
دستورالعمل ویژگی های زردآلو برای کاهش پسماندها
دستورالعمل ویژگی های خرمای مضافتی برای کاهش پسماندها
دستورالعمل روش های نگهداری موز و انگور برای کاهش پسماندها
دستورالعمل روش های نگهداری سیب در سردخانه ها برای کاهش پسماندها
دستورالعمل ویژگی های زیتون برای کاهش پسماندها
دستورالعمل نگهداری گلابی در سردخانه برای کاهش پسماندها
دستورالعمل ویژگی های جعبه های چوبی مخصوص بسته بندی میوه ها برای کاهش پسماندها
دستورالعمل نگهداری آلو در سردخانه برای کاهش پسماندها
دستورالعمل نگهداری پسته از برداشت تا بسته بندی برای کاهش پسماندها
دستورالعمل برداشت ، فرآوری و بسته بندی خرما برای کاهش پسماندها
دستورالعمل نحوه بسته بندی انبه برای کاهش پسماندها
دستورالعمل ویژگی های کیوی برای کاهش پسماندها
دستورالعمل ویژگی های آلو زرد برای کاهش پسماندها
دستورالعمل نحوه بسته بندی عناب برای کاهش پسماندها
دستورالعمل ویژگی های گلابی خشک برای کاهش پسماندها
دستورالعمل ویژگی های کاسنی برای کاهش پسماندها
دستورالعمل ویژگی های بابونه برای کاهش پسماندها
دستورالعمل نحوه برداشت ، حمل و نگهداری آلبالو برای کاهش پسماندها
انتقال به بالای صفحه
انتقال به صفحه اصلی
صفحه اصلی
جستجو در پرتال سازمان و زیرپرتال ها
درباره ما
مدیریت حوزه رياست
معاونت ها
مدیریت ها
شرکت شهرک های کشاورزی
طرح تکریم ارباب رجوع و شکایات
خدمات کارکنان
پرسش و پاسخ
پیوندهای مرتبط و پرکاربرد
سامانه های خدمات الکترونیک سازمان
مقالات علمی ، آموزشی و کتابخانه
فیلم و صدای مسئولین سازمان
اینفوگرافی
گزارش تصویری
اخبار شهرستان ها و سازمان ها
گالری تصاویر
آمار ، عملکرد و سیمای کشاورزی
کمیته بهرهوری استان اصفهان
نظرسنجي
نظر شما درباره پرتال سازمان جهاد کشاورزی چیست؟
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
تعداد جوابها : 64362
عالی : 88%
خوب : 3%
متوسط : 1%
ضعیف : 8%
ارسال
كاربران بر خط
بازديد كنندگان فعال :
بازديد ها:
121
اعضاء:
0
مجموع:
121
بازديد ها :
بازديد هاي كل:
35146111
بازديد هاي امروز:
665
بازديد هاي ديروز:
7296
كاربران فعال:
Copyright (c) 1404/02/01 پرتال سازمان جهاد كشاورزي استان اصفهان
پرتال سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان
Ariana Informatics Group - گروه داده ورزي آريانا