آخرین بروز رسانی 1399/01/15 |
|
شناسنامه خدمت امور تولیدات دامی |
|
13021182000 |
صدور مجوز و پروانه های امور دامپروری (موافقت اصولی ، تأسیس ، بهره برداری ، بهداشتی ، تمدید ، توسعه ، انتقال ، ابطال) |
نظرسنجی خدمت |
|
شناسه زیرخدمت |
عنوان زیرخدمت |
نحوه ارائه خدمت |
فایل شناسنامه خدمت |
13021182100 |
ساماندهی دامداری های روستائی ، عشایری و غیرصنعتی |

|
|
13021182101 |
صدور شناسنامه زنبورداری |

|

|
13021182102 |
صدور شناسنامه دام |

|

|
13021182103 |
صدور مجوزها و پروانه های دامپروری صنعتی و نیمه صنعتی |

|

|
13021182104 |
صدور مجوز ایجاد مراکز تولید مواد ژنی |

|

|
13021182105 |
صدور مجوز جوجه ریزی واحدهای مرغ مادر تخم گذار |

|

|
13021182106 |
صدور مجوز جوجه ریزی واحدهای مرغ مادر گوشتی |

|

|
13021182107 |
صدور مجوز صادرات محصولات اصلی دام و طیور |

|

|
13021182108 |
صدور مجوز صادرات و واردات انواع دام زنده مولد و منابع و مواد ژنی |

|

| |
| |
|
13021183000 |
صدور مجوز و پروانه های امور دامپروری (موافقت اصولی ، تأسیس ، بهره برداری ، بهداشتی ، تمدید ، توسعه ، انتقال ، ابطال) |
نظرسنجی خدمت |
|
شناسه زیرخدمت |
عنوان زیرخدمت |
نحوه ارائه خدمت |
فایل شناسنامه خدمت |
13021183100 |
پروانه تأسیس و بهره برداری آزمایشگاه آنالیز خوراک دام و طیور |
|

|
13021183101 |
صدور مجوز فعالیت مراکز DHI |
 |

| |
|
| |
|
13021184000 |
صدور مجوز و پروانه های امور دامپروری (موافقت اصولی ، تأسیس ، بهره برداری ، بهداشتی ، تمدید ، توسعه ، انتقال ، ابطال) |
نظرسنجی خدمت |
|
شناسه زیرخدمت |
عنوان زیرخدمت |
نحوه ارائه خدمت |
فایل شناسنامه خدمت |
13021184100 |
آموزش و نظارت بر فعالیت مأمورین شبکه تلقیح مصنوعی |
|

|
13021184101 |
بررسی و تأیید نقشههای جایگاه دام واحدهای صنعتی بزرگ |
|

|
13021184102 |
تأئیدیه استفاده از معافیت گمرکی تجهیزات دامپروری وارداتی |

|

|
13021184103 |
تخصیص سهمیه سوخت |

|

|
13021184104 |
حمایت از بهینهسازی مصرف سوخت در واحدهای مرغداری |
|

|
13021184105 |
حمایت فنی و مالی و تعیین سهمیه برخی از اقلام نهادهها و خوراک دام و طیور |

|

|
13021184106 |
خدمات حمایتی زنبور عسل |
|

| |
|
|
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
نظرسنجي |
 |
نظر شما درباره پرتال سازمان جهاد کشاورزی چیست؟ |
|
تعداد جوابها : 60688
عالی : 93%
خوب : 4%
متوسط : 1%
ضعیف : 3%
|
ارسال |
|
|
|
|
|
|
كاربران بر خط |
 |
|
|
|
|
|
|
|