|
شرح خبر |
|
1402/12/02
راهاندازی چهار زنجیره تولید گوشت مرغ در استان اصفهان
در سال به طور متوسط شش تا شش میلیون و 200 هزار قطعه جوجهریزی استان پوشش داده میشود |
|
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، حسین ایراندوست، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان اظهار کرد: طی چند ماه گذشته چهار زنجیره تولید گوشت مرغ در استان راهاندازی شد و تلاش بر این است که تمام تولید استان را زنجیرهای کنیم. وی ادامه داد: اگر چه تکلیف داشتیم 30 درصد جوجهریزی آرین باشد اما در ماههای گذشته جوجهریزی آرین بیش از میزان تکلیف بود. همچنین واحدهای راکد و نیمه فعال را به زنجیرهها معرفی کردیم که شناسایی و وارد مدار شوند و تولید گوشت را افزایش دهیم. معاون بهبود تولیدات دامی سازمان اضافه کرد: در سال به طور متوسط شش تا شش میلیون و 200 هزار قطعه جوجهریزی استان پوشش داده میشود اما تکلیف است که آمار جوجهریزی را به 9 میلیون برسانیم. در سه سال گذشته بر روی مرغ سایز کار کردیم و مردم به این سمت متمایل شدند که لاشههای کمتر از یک کیلو و 800 گرم بخرند. |
استفاده از اين
خبر بدون ذكر منبع ممنوع است
|
نظرات شما
|
|
افزودن نظر شما
|
|
ارسال نظر |
بازگشت |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
نظرسنجي |
|
نظر شما درباره پرتال سازمان جهاد کشاورزی چیست؟ |
|
تعداد جوابها : 64170
عالی : 88%
خوب : 3%
متوسط : 1%
ضعیف : 7%
|
ارسال |
|
|
|
|
|
|
كاربران بر خط |
|
|
|
|
|
|
|
|