ورود |  عضويت|  EN
پنج شنبه 09 فروردین ماه 1403
 
شرح خبر
1401/11/10

سالانه بیش از ٨ هزار تن ماهی خوراکی در استان اصفهان تولید می‌شود


در حال حاضر بیش از ٣۵ گونه از انواع ماهی در بازار آبزیان عرضه می‌شود
به گزارش روابط عمومی سازمان، سالانه بیش از ٨ هزار تن ماهی خوراکی در استان اصفهان تولید می‌شود مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان: تنوع در آبزیان نسبت به سایر گوشت‌ها مانند طیور و دام‌ها بالاتر بوده و در حال حاضر بیش از ٣۵ گونه از انواع ماهی در بازار آبزیان عرضه می‌شود. افزایش قیمت مربوط به قیمت تمام شده ماهی است و امروزه با گران شدن هم‌زمان اقلام، طبیعتاً ماهی نیز افزایش قیمت خواهد داشت علاوه بر آن، نهاده‌ها مانند خوراک ماهی و همچنین بچه ماهی و هزینه‌های جانبی افزایش داشته و به طبع آن قیمت ماهی افزایش پیدا می‌کند گفتنی است راه کاهش قیمت ماهی، کاهش قیمت نهاده و بچه ماهی است. ارزش‌های غذایی ماهی به‌گونه‌ای است که پزشکان توصیه می‌کنند هفته‌ای یک تا دو بار مصرف شود چراکه از ابتلا به انواع بیماری‌ها جلوگیری کرده و همیشه پیشگیری بهتر از درمان است بنابراین بهتر است مصرف کنندگان بجای توجه به قیمت ماهی به ارزش‌های غذایی آن توجه کرده و با مصرف آن سلامتی خود را تأمین کنند.
استفاده از اين خبر بدون ذكر منبع ممنوع است
نظرات شما
افزودن نظر شما
ارسال نظر
بازگشت
 
  نظرسنجي
نظر شما درباره پرتال سازمان جهاد کشاورزی چیست؟

 

تعداد جوابها : 62141

عالی : 91%
خوب : 4%
متوسط : 1%
ضعیف : 5%

  ارسال  
  كاربران بر خط
كاربران فعال بازديد كنندگان فعال :
Visitors بازديد ها: 283
Members اعضاء: 0
مجموع كاربران مجموع: 283

بازديد ها بازديد ها :  
Visitors بازديد هاي كل: 32636820
Visitors بازديد هاي امروز: 9995
Visitors بازديد هاي ديروز: 8862

فعال در اين زمان كاربران فعال:
Copyright (c) 1403/01/09 پرتال سازمان جهاد كشاورزي استان اصفهان
پرتال سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان
Ariana Informatics Group - گروه داده ورزي آريانا