ورود |  عضويت|  EN
پنج شنبه 06 اردیبهشت ماه 1403
 
شرح خبر
1400/05/05

تولید ۹ تن زعفران در استان اصفهان


میزان تولید زعفران از مزارع استان اصفهان به ۹ هزار کیلوگرم در سال گذشته رسید.
به گزارش روابط عمومی سازمان ، مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، این میزان تولید را ۱۲ درصد بیشتر از سال ۱۳۹۸ اعلام کرد و گفت: وسعت زیر کشت زعفران در این استان هزار و ۶۱۴ هکتار و بیشتر این مزارع در شهرستان‌های نطنز، تیران، نجف آباد، برخوار و اصفهان است. احمدرضا رئیس زاده، نیاز آبی زعفران را در مناطق خشک حدود چهار هزار مترمکعب در هکتار برشمرد و افزود: این میزان آب در مناطق غربی استان که بارندگی بیشتری دارند تا سه هزار متر مکعب نیز کاهش می‌یابد. مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: در چند سال گذشته کشاورزانی که به ویژه منابع آبی محدود دارند از کشت‌های جایگزین و کم آب بَر مانند زعفران، گل محمدی، زرشک و پسته استقبال خوبی کرده‌اند. مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، دولت را در ارائه تسهیلات برای توسعه کشت گیاهان دارویی در سال‌های گذشته مطلوب ارزیابی کرد و افزود: دولت امسال نیز تسهیلات وام با بهره چهار درصد به تولید گیاهان دارویی ارائه می‌کند و البته آموزش و برنامه‌های ترویجی بسیاری در زمینه کشت گیاهان دارویی و محصولات کم آب بر اجرا می‌شود. رئیس زاده با اشاره به نبود آمار صادرات زعفران استان گفت: زعفران به طور عمده از دیگر استان‌ها صادر می‌شود.
استفاده از اين خبر بدون ذكر منبع ممنوع است
نظرات شما
افزودن نظر شما
ارسال نظر
بازگشت
 
  نظرسنجي
نظر شما درباره پرتال سازمان جهاد کشاورزی چیست؟

 

تعداد جوابها : 62723

عالی : 90%
خوب : 4%
متوسط : 1%
ضعیف : 5%

  ارسال  
  كاربران بر خط
كاربران فعال بازديد كنندگان فعال :
Visitors بازديد ها: 440
Members اعضاء: 0
مجموع كاربران مجموع: 440

بازديد ها بازديد ها :  
Visitors بازديد هاي كل: 32877876
Visitors بازديد هاي امروز: 8033
Visitors بازديد هاي ديروز: 10322

فعال در اين زمان كاربران فعال:
Copyright (c) 1403/02/06 پرتال سازمان جهاد كشاورزي استان اصفهان
پرتال سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان
Ariana Informatics Group - گروه داده ورزي آريانا