|
شرح خبر |
|
1398/06/21
آغاز طرح GAP تولید مرغ در استان
کارگروه تخصصی تولید مرغ ویژه درکمیته سلامت غذای سازمان برای تدوین دستور العمل استاندارد فعالیت خود را آغاز نمود. |
|
خانم دکتر مسائلی رئیس کمیته سلامت غذای سازمان در اینخصوص گفت: این کار گروه با حضور کارشناسان اداره کل دامپزشکی ،مرکز تحقیقات کشاورزی و امور دام و مدیریت طیور برای تهیه دستورالعمل تولید مرغ ویژه که دارای وزن زیر ۲ کیلوگرم ،کشتار در خط ۲ کشتارگاه های مجهز به خط دو ، رعایت باقیمانده مجاز عناصر دارویی می باشد.
شایان ذکر است ، ارائه دستورالعمل فنی در این کارگروه شامل نقطه نظر های کارشناسان گروه های بهداشت و بیماری ها ، بسته بندی و توزیع مرغ مادر و جوجه کشی، ساختمان و تاسیسات ، تغذیه و کارخانه تولید خوراک دام می باشد و نظرات خود را در خصوص تهیه دستورالعمل جمع بندی ارائه خواهند نمود تا در یک زنجیره تولید مرغ از مرحله قبل از جوجه ریزی تا سفره مصرف کننده بصورت الگو در استان اصفهان برای اولین بار در کشور تولید شود.
|
استفاده از اين
خبر بدون ذكر منبع ممنوع است
|
نظرات شما
|
|
افزودن نظر شما
|
|
ارسال نظر |
بازگشت |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
نظرسنجي |
|
نظر شما درباره پرتال سازمان جهاد کشاورزی چیست؟ |
|
تعداد جوابها : 62162
عالی : 91%
خوب : 4%
متوسط : 1%
ضعیف : 5%
|
ارسال |
|
|
|
|
|
|
كاربران بر خط |
|
|
|
|
|
|
|
|