|
شرح خبر |
|
1398/04/18
جلسه کمیته سلامت غذا در شهرستان فریدن
جلسه کمیته سلامت غذا با حضور مشاورین سازمان، مدیران، کارشناسان جهادکشاورزی .... |
|
جلسه کمیته سلامت غذا با حضور مشاورین محترم سازمان، مدیران، کارشناسان جهادکشاورزی شهرستان های (شاهین شهر و میمه، فریدونشهر، فریدن، بوئین و میاندشت، گلپایگان و چادگان)، اعضا هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان و همکاران مدیریت زراعت، ترویج، حفظ نباتات، مدیرعامل و نماینده اتحادیه و تعاون روستایی استان ، اعضاء کارگروه کمیته محیط زیست و سلامت غذا در مورخ 16/4/98 در شهرستان فریدن تشکیل گردید.
طی این جلسه گزارشی از وضعیت عملیات خوب کشاورزی(GAP)جهت محصولات کشت شده پیاز، سیب زمینی وسیب درختی توسط کارشناسان شهرستان ارائه گردید . همچنین پیرامون بازاریابی و نوع بسته بندی محصول مدیرعامل اتحادیه تعاون روستای استان اصفهان توضیحاتی را برای اعضا جلسه ارائه نمود و سپس تبادل نظر بین اعضا حاضر در جلسه صورت گرفت. پس از پایان جلسه حاضرین در جلسه بازدید از مزرعه آقای مباشری در منطقه فریدن انجام دادند.
|
استفاده از اين
خبر بدون ذكر منبع ممنوع است
|
نظرات شما
|
|
افزودن نظر شما
|
|
ارسال نظر |
بازگشت |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
نظرسنجي |
|
نظر شما درباره پرتال سازمان جهاد کشاورزی چیست؟ |
|
تعداد جوابها : 62162
عالی : 91%
خوب : 4%
متوسط : 1%
ضعیف : 5%
|
ارسال |
|
|
|
|
|
|
كاربران بر خط |
|
|
|
|
|
|
|
|