ورود |  عضويت|  EN
پنج شنبه 09 فروردین ماه 1403
 
شرح خبر
1395/09/14

استان اصفهان رتبه نخست تولید گوشت بوقلمون کشور را دارد


مدیرامور طیور سازمان گفت : این استان با تولید و تامین 40 درصد گوشت بوقلمون کشور ، رتبه نخست این صنعت را به خود اختصاص داده است .

خانم مهندس فیضی با بیان اینکه 95 واحد تولید بوقلمون با ظرفیت تولید ونگهداری 630 هزار قطعه در این استان فعال هستند افزود : امسال در حدود 5 هزارتن گوشت بوقلمون در این واحدها تولید شده است .

وی با بیان اینکه حدود 200 تن گوشت از اصفهان به خارج از کشور و کشورهای عربی صادر شده است افزود : در این مدت 30 درصد گوشت بوقلمون به استان های جنوبی ، فارس و تهران صادر می شود .

بوقلمون دارای گوشت سفید و کم چربی درناحیه سینه و دارای گوشت تیره و قرمز در قسمت های ران است ، که مصرف آن به دلیل داشتن چربی  کم و پروتئین بالا دارای آهن ، روی ، فسفر ، پتاسیم و ویتامین های B است .

استفاده از اين خبر بدون ذكر منبع ممنوع است
نظرات شما
افزودن نظر شما
ارسال نظر
بازگشت
 
  نظرسنجي
نظر شما درباره پرتال سازمان جهاد کشاورزی چیست؟

 

تعداد جوابها : 62141

عالی : 91%
خوب : 4%
متوسط : 1%
ضعیف : 5%

  ارسال  
  كاربران بر خط
كاربران فعال بازديد كنندگان فعال :
Visitors بازديد ها: 470
Members اعضاء: 0
مجموع كاربران مجموع: 470

بازديد ها بازديد ها :  
Visitors بازديد هاي كل: 32633438
Visitors بازديد هاي امروز: 6613
Visitors بازديد هاي ديروز: 8862

فعال در اين زمان كاربران فعال:
Copyright (c) 1403/01/09 پرتال سازمان جهاد كشاورزي استان اصفهان
پرتال سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان
Ariana Informatics Group - گروه داده ورزي آريانا