به گفته آقای مهندس عباسی مدیرشیلات و امور آبزیان سازمان با توجه به محدودیت موجود در تامین و تولید بچه ماهی این تعداد از سوی شیلات ایران به استان اصفهان اختصاص داده شد گونه مذکور در بین 6 گروه ماهیان خاویاری موجود دارای ارزش اقتصادی بالاتر و رشد مناسبتر از نظر ضریب تبدیل غذایی بوده و خاویار آن نیز در صورتی که هدف تولید خاویار باشد دارای کیفیت بالاتری میباشد گونه های مختلف پرورشی ماهیان خاویاری شامل موارد ذیل میباشد .
قابل ذکر است پرورش ماهیان خاویاری در استان سابقه 4ساله داشته و حدود 10 تن بیومس (صیدنشده) در حال پرورش و نگهداری بوده که پس از پایان 7 الی 8 سال خاویار پرورشی قابل استحصال میباشد . و طی این مدت ماهیان گوشتی جداسازی و به عنوان گوشت به بازار عرضه خواهد شد .
شایان ذکر است ، پرورش ماهیان خاویاری نیاز به آب دائم و محدوده دمایی بین 18 الی 22 درجه را لازم دارد .