عملکرد مدیریت شیلات و امور آبزیان در سال 95
بخش شيلات با توجه به پتانسيل های منابع آبی شیرین و لب شور خدادادی در استان ( اعم از رودخانه ، چشمه ، چاه و قنوات ، درياچه ها و استخرهاي ذخيره آب ) با دو رویکرد مهم توسعه و بهبود عملکرد آبزی پروری و توسعه و ارتقاء فرهنگ مصرف آبزیان بنا گردیده است که در تحقق این هدف استفاده بهینه از منابع و پتانسیل های آبی جهت تولید انواع آبزیان خوراكی (ماهيان گرم آبی ، سردآبی و خاوياری و ...) و انواع ماهيان زينتی ( انواع زنده زا و تخمگذار) و همچنين اشتغال ، كسب در آمد و تامين بخشی از نيازهای غذايی و پروتئينی با ارزش استان را دنبال می نمايد و با تلاش های صورت گرفته در استان تولید آبزیان خوراکی بیش از 6500 تن و ماهیان زینتی بیش از 60 میلیون قطعه انواع ماهیان زینتی و حدود 50 میلیون قطعه بچه ماهی و 4 مزرعه خاویاری بایومس 12 تن فعال می باشد. سرانه مصرف آبزيان استان كه هم اكنون بيش از 9 كيلوگرم می باشد در مقايسه با متوسط جهانی بسيار كم بوده ، كه جهت دستيابي به سرانه مصرف بيش از 10 كيلوگرم با فعاليت های فرهنگ سازي و توسعه صنايع فرآوری و بازار عرضه آبزيان در برنامه پيش بينی گرديده است . در حال حاضر تعداد 18 واحد فرآوری و کنسرو آبزیان و بیش از 8 واحد عرضه تخصصی ماهی در استان فعال می باشند .
رتبه هاي شيلات
- رتبه اول توليد ماهيان گرمآبی در استخرهای ذخيره كشاورزی در كشور
- رتبه اول توليد ماهيان زينتی در كشور