ورود
|
عضويت
|
EN
دوشنبه 29 بهمن ماه 1397
مدیریت پسماندهای کشاورزی مربوط به باغات
دستورالعمل کاهش پسماندهای پسته
دستورالعمل انبارداری مناسب برای کاهش پسماندهای پسته
دستورالعمل مدیریت پوست سبز پسته
دستورالعمل کاهش پسماندهای سیب
دستوالعمل کاهش پسماندهای زردآلو و قیسی
دستوالعمل کاهش پسماندهای انگور
دستورالعمل کاهش و مدیریت پسماندهای انار
دستوالعمل کاهش پسماندهای زعفران
دستوالعمل کاهش پسماندهای زعفران
دستورالعمل کاهش و مدیریت پسماند خرما
دستورالعمل نحوه برداشت ، جداسازی ، حمل و نگهداری انار در سردخانه
دستوالعمل کاهش و مدیریت پسماندهای مرکبات
دستورالعمل کاهش پسماندهای موز
دستورالعمل کاهش و مدیریت پسماندهای کیوی
دستوالعمل مدیریت پسماندهای زیتون
دستورالعمل کاهش پسماندهای انجیر
دستورالعمل کاهش پسماندهای گیاهان داروئی
دستورالعمل کاهش پسماندهای قارچ های خوراکی
دستورالعمل کاهش پسماندهای گل های زینتی
دستورالعمل جلوگیری از سوزاندن سرشاخه های باغ ها
دستورالعمل مدیریت بقایای گیاهی در باغ ها
دستورالعمل ویژگی های هلو برای کاهش پسماندها
دستورالعمل ویژگی های نارنج برای کاهش پسماندها
دستورالعمل ویژگی های گیلاس برای کاهش پسماندها
دستورالعمل ویژگی های آلبالو برای کاهش پسماندها
دستورالعمل ویژگی های شلیل برای کاهش پسماندها
دستورالعمل ویژگی های فندق برای کاهش پسماندها
دستورالعمل ویژگی های انار برای کاهش پسماندها
دستورالعمل ویژگی های نارنگی برای کاهش پسماندها
دستورالعمل ویژگی های پرتقال برای کاهش پسماندها
دستورالعمل ویژگی های لیمو شیرین برای کاهش پسماندها
دستورالعمل ویژگی های لیمو ترش برای کاهش پسماندها
دستورالعمل ویژگی های گریپ فروت برای کاهش پسماندها
دستورالعمل ویژگی های سیب برای کاهش پسماندها
دستورالعمل ویژگی های زردآلو برای کاهش پسماندها
دستورالعمل ویژگی های خرمای مضافتی برای کاهش پسماندها
دستورالعمل روش های نگهداری موز و انگور برای کاهش پسماندها
دستورالعمل روش های نگهداری سیب در سردخانه ها برای کاهش پسماندها
دستورالعمل ویژگی های زیتون برای کاهش پسماندها
دستورالعمل نگهداری گلابی در سردخانه برای کاهش پسماندها
دستورالعمل ویژگی های جعبه های چوبی مخصوص بسته بندی میوه ها برای کاهش پسماندها
دستورالعمل نگهداری آلو در سردخانه برای کاهش پسماندها
دستورالعمل نگهداری پسته از برداشت تا بسته بندی برای کاهش پسماندها
دستورالعمل برداشت ، فرآوری و بسته بندی خرما برای کاهش پسماندها
دستورالعمل نحوه بسته بندی انبه برای کاهش پسماندها
دستورالعمل ویژگی های کیوی برای کاهش پسماندها
دستورالعمل ویژگی های آلو زرد برای کاهش پسماندها
دستورالعمل نحوه بسته بندی عناب برای کاهش پسماندها
دستورالعمل ویژگی های گلابی خشک برای کاهش پسماندها
دستورالعمل ویژگی های کاسنی برای کاهش پسماندها
دستورالعمل ویژگی های بابونه برای کاهش پسماندها
دستورالعمل نحوه برداشت ، حمل و نگهداری آلبالو برای کاهش پسماندها
بازگشت به صفحه اصلی
صفحه اصلی
جستجو در پرتال سازمان و زیرپرتال ها
درباره ما
تماس با ما
مدیریت حوزه رياست
حوزه نمایندگی ولی فقیه
معاونت ها
مدیریت ها
روابط عمومی
شرکت شهرک های کشاورزی
اطلاعات آماری و عملکرد بخش ها
وبگاه های مرتبط
طرح تکریم ارباب رجوع و شکایات
فرآیندخدمات الکترونیکی و غیرالکترونیکی
خدمات الکترونیک
مدیریت پسماندهای کشاورزی
خدمات پرسنلی وتعاونیهای کارمندی
اخبار با فرمت RSS
مقالات علمی و آموزش های مرتبط
دانلود موارد مورد نياز و مطالب آموزشی
كتابخانه سازمان جهاد کشاورزی
نظرسنجي
نظر شما درباره پرتال سازمان جهاد کشاورزی چیست؟
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
تعداد جوابها : 45259
عالی : 94%
خوب : 4%
متوسط : 1%
ضعیف : 1%
ارسال
كاربران بر خط
بازديد كنندگان فعال :
بازديد ها:
204
اعضاء:
0
مجموع:
204
بازديد ها :
بازديد هاي كل:
20456135
بازديد هاي امروز:
3815
بازديد هاي ديروز:
5227
كاربران فعال:
Copyright (c) 1397/11/29 پرتال سازمان جهاد كشاورزي استان اصفهان
پرتال سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان
Ariana Informatics Group - گروه داده ورزي آريانا