ورود |  عضويت|  EN
شنبه 01 اردیبهشت ماه 1403
 
Module Border Module Border
  شاخص های اختصاصی مديريت امور دام 

 

فرم ارزيابي عملكرد دستگاه هاي اجرايي كشور

موضوع مصوبه شماره 44642/ ت 27701 ه - مورخ 28/10/1381هيات محترم وزيران

شاخص هاي اختصاصي مدیریت اموردام

                                                                                                          فرم شماره :6

                                                                                                                                خود ارزیابی دستگاه :49/87

ردیف

عنوان شاخص

آدرس دقیق مستندات عملکرد واقعی

واحد سنجش

(MU)

استاندارد

(S)

عملکرد واقعی

(AP)

سقف امتیاز ضریب اهمیت (W)

امتیاز مکتسبه

(W*AP/S)

1

توليد شير

 

تن

695910

750000

10

78/10

2

توليد گوشت قرمز

 

تن

48730

49000

10

06/10

3

ضريب خودكفايي گوشت قرمز

 

درصد

100

010/84

5

20/4

4

ضريب خودكفايي شير

 

درصد

100

67/121

10

17/12

5

توليد سرانه شير

 

 

کیلوگرم

 

130

 

17/158

 

10

17/12

 

6

توليد سرانه گوشت قرمز

 

 

کیلوگرم

 

30/12

 

33/10

 

5

20/4

 

7

توليد شير هر راس گاو اصيل

 

 

کیلوگرم

 

8439

 

8900

 

10

55/10

 

8

توليد شير هر راس گاو دورگ

 

 

کیلوگرم

 

2423

 

3014

 

10

44/12

 

9

توليد شير هر راس گاو بومي

 

 

کیلوگرم

 

626

 

700

 

5

59/5

 

10

ضريب تبديل علوفه به شير

 

 

کیلوگرم

 

85/

 

795/

 

5

35/5

 

 

جمع

80

4886377/87

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

تحليل عملکرد :

ارزيابي عملكرد

نقاط قوت :

با عنايت به بروز خشكسالي در سال 87 و 88 سعي شده است با استفاده از خوراك دام يارانه دار به دامداران كمك شود تا دامهاي مولد خود را حفظ نموده و آمار جمعيت دامي حفظ شود. در توليد شير با افزايش توليد همراه بوده است ولي در توليد گوشت قرمز بدليل خشكسالي دامهاي نر در سنين پايين از گله حذف و يا فروخته شده و در نتيجه توليد گوشت قرمز كاهش يافته ولي با اين وجود از مقدار مورد نظر در برنامه چهارم توسعه بالاتر مي باشد.

نقاط ضعف:

عدم برنامه ريزي بدليل نبود آمار دقيق در كل كشور (تا در فصلهاي خاص عرضه را با تقاضا تطبيق دهند). عدم داشتن متولي دقيقي براي سنجش و همچنين عدم وجود يك تشكل خصوصي منسجم و قوي كه سياست تنظيم بازار اين بخش را بر عهده گيرد.

مهترين علت كاهش توليد و افزايش قيمت  گوشت قرمز به مشكلات دامداران در نگهداري دام بر مي گردد. بروز خشكسالي در سالهاي اخير خصوصاً در سال (87) منجر به كاهش دام در گله ها شد و در سال (88) وضعيت مراتع بهتر شده و دامداران خصوصاً گوسفنداران ، دام خود را نگه داشته تا ضررهاي سال 87 را جبران و تركيب و تعداد گله به حد نساب برسد بنابراين عرضه كاهش يافته است.

عامل مهم ديگر در كاهش توليد گوشت گاو و گوساله افزايش قيمت علوفه به دليل خشكسالي و افزايش قيمت خوراك دام به دليل افزايش قيمت غلات در بازار جهاني بوده كه مجبور به حذف گوساله هاي نر در سنين پايين در گله ها بوده اند.

 

اقدام های لازم برای بهبود عملکرد:

توزيع خوراك دام يارانه داردر بين كليه دامداران استان ،ارتقاء سطح علمي دامداران درجهت استفاده بهينه ازامكانات موجود.

 

 

Module Border Module Border
 
  نظرسنجي
نظر شما درباره پرتال سازمان جهاد کشاورزی چیست؟

 

تعداد جوابها : 62166

عالی : 91%
خوب : 4%
متوسط : 1%
ضعیف : 5%

  ارسال  
  كاربران بر خط
كاربران فعال بازديد كنندگان فعال :
Visitors بازديد ها: 305
Members اعضاء: 0
مجموع كاربران مجموع: 305

بازديد ها بازديد ها :  
Visitors بازديد هاي كل: 32812644
Visitors بازديد هاي امروز: 6557
Visitors بازديد هاي ديروز: 7423

فعال در اين زمان كاربران فعال:
Copyright (c) 1403/02/01 پرتال سازمان جهاد كشاورزي استان اصفهان
پرتال سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان
Ariana Informatics Group - گروه داده ورزي آريانا