دومين كارگاه آموزش آشنايي با قارچ دكمه اي و همايش اقتصاد مقاومتي و نقش صنعت قارچ
به گزارش روابط عمومی سازمان ، با حضور آقای مهندس فولادگر نماينده محترم مردم شهر اصفهان در مجلس شورای اسلامي ، مسئولين سازمان جهادكشاورزی استان و توليد كنندگان قارچ استان و سطح كشور در محل دانشگاه صنعتی برگزار شد.
در اين كارگاه آموزشی، آقاي مهندس فولادگر گفت: در راستای سياست های اقتصاد مقاومتی بحث امنيت غذايي يكي از موضوعات مهم است كه در مجلس پيگيري مي شود و توليد قارچ هم به لحاظ ايجاد اشتغال خانگی و هم به لحاظ توليد داخلی یکی از مصادیق اقتصاد مقاومتی است. وی در ادامه ؛ فرهنگ سازی براي افزايش مصرف اين محصول خوراكی در سفره های مردم را مورد توجه قرار داد.
در اين كارگاه آموزشی دو روزه كه به همت مجتمع توليد قارچ يكتای اصفهان برگزار شد مباحث در خصوص ميزان مصرف آب ، توليد محصول با كيفيت و شيوه هاي نوين پرورش قارچ با حضور اساتید داخلی و خارجی آموزش داده شد.
به گفته مدير باغبانی سازمان ؛ برای توليد هر كيلوگرم قارچ 1 ليتر آب نياز است و می توان اين محصول را در خانه ها به خصوص خانه های روستايی توليد نمود .
وی همچنین با اشاره به اینکه استان اصفهان در توليد قارچ در سطح كشور رتبه دوم و سوم را دارد افزود: در صورت امكان صادرات قارچ و فرآورده های قارچی كه شامل پودر قارچ كنسرو قارچ ترشی و مربای قارچ ارز آوری خوبی را برای تولیدکنندگان این صنعت به همراه خواهد داشت.
شايان ذكر است ، در استان اصفهان 8500 تن قارچ در سال در 67 واحد توليدی موجود استان توليد می شود و همچنين 5 واحد توليد كمپوست كه بستر كشت قارچ می باشد در استان وجود دارد كه سالانه 47 هزار تن ظرفيت توليد می کند
در اين كارگاه آموزشی به مسئولين ، توليدكنندگان و فعالين شاخص توليد قارچ تنديس ويژه ای اهداء شد. |