 |
شرح خبر |
 |
1401/11/10
سالانه بیش از ٨ هزار تن ماهی خوراکی در استان اصفهان تولید میشود
در حال حاضر بیش از ٣۵ گونه از انواع ماهی در بازار آبزیان عرضه میشود |
 |
به گزارش روابط عمومی سازمان، سالانه بیش از ٨ هزار تن ماهی خوراکی در استان اصفهان تولید میشود مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان: تنوع در آبزیان نسبت به سایر گوشتها مانند طیور و دامها بالاتر بوده و در حال حاضر بیش از ٣۵ گونه از انواع ماهی در بازار آبزیان عرضه میشود. افزایش قیمت مربوط به قیمت تمام شده ماهی است و امروزه با گران شدن همزمان اقلام، طبیعتاً ماهی نیز افزایش قیمت خواهد داشت علاوه بر آن، نهادهها مانند خوراک ماهی و همچنین بچه ماهی و هزینههای جانبی افزایش داشته و به طبع آن قیمت ماهی افزایش پیدا میکند گفتنی است راه کاهش قیمت ماهی، کاهش قیمت نهاده و بچه ماهی است. ارزشهای غذایی ماهی بهگونهای است که پزشکان توصیه میکنند هفتهای یک تا دو بار مصرف شود چراکه از ابتلا به انواع بیماریها جلوگیری کرده و همیشه پیشگیری بهتر از درمان است بنابراین بهتر است مصرف کنندگان بجای توجه به قیمت ماهی به ارزشهای غذایی آن توجه کرده و با مصرف آن سلامتی خود را تأمین کنند. |
استفاده از اين
خبر بدون ذكر منبع ممنوع است
|
نظرات شما
|
|
افزودن نظر شما
|
|
ارسال نظر |
بازگشت |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
نظرسنجي |
 |
نظر شما درباره پرتال سازمان جهاد کشاورزی چیست؟ |
|
تعداد جوابها : 60740
عالی : 93%
خوب : 4%
متوسط : 1%
ضعیف : 3%
|
ارسال |
|
|
|
|
|
|
كاربران بر خط |
 |
|
|
|
|
|
|
|