ورود |  عضويت|  EN
دوشنبه 27 اسفند ماه 1397
 
شرح خبر
97/10/13

همایش ارتقای سلامت محصولات کشاورزی استان اصفهان


آقای مهندس کریمیان : در حال حاضر مجموعه تحقیقات و اجرایی بخش کشاورزی استان برای سایر محصولات استان روش تدوین دستورالعمل GAP را در دستور کار قرار داده ایم.
به گزارش روابط عمومی این همایش با حضور معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی ، مشاور وزیر جهاد کشاورزی ،مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره سازمان تعاون روستایی ایران و مشاور وزیر و مدیرکل دفتر محیط زیست و سلامت غذا ،ریاست سازمان جهاد کشاورزی و مسئولین استان محققان و بهره برداران بخش کشاورزی استان اصفهان و استان های هم جوار در محل سالن شهید حنائی نژاد سازمان تعاون روستائی آغاز شد . در این همایش آقای مهندس کریمیان رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان ضمن خیر مقدم به حاضرین و تقدیر از زحمات انجام شده محصولات پیاز و سیب زمینی به روش GAP گفت: محصولات خوب پیاز و سیب زمینی به روش GAP قابل قبول را تولید و وارد بازار شده است و سازمان جهاد کشاورزی در مورد افزایش کیفیت و ارتقاء سلامت جامعه را مورد توجه قرار داده ایم. آقای مهندس کریمیان در ادامه افزود: در حال حاضر مجموعه تحقیقات و اجرایی بخش کشاورزی استان برای سایر محصولات استان روش تدوین دستورالعمل GAP را در دستور کار قرار داده ایم. در ادامه آقای دکترپزشکی مشاور سلامت سازمان جهاد کشاورزی گفت:برای تولید محصولات باید سطح آگاهی جامعه نسبت به سلامت خودشان ارتقا دهیم زیرا در فرآیند تولید نظارت مستمر برای تولید محصول GAP انجام می گردد. ایشان در ادامه افزود:در مجموع از حدود۳۰ هکتار پیاز و ۱۲ هکتار سیب زمینی کشت شده به روش GAP ، تولید ۲۵۰۰تن پیاز و ۵۰۰تن سیب زمینی تولید و عرضه شده است. درادامه همایش ارتقا سلامت محصولات کشاورزی ؛آقای دکتر سعادت مشاور وزیر و مدیرکل دفتر محیط زیست و سلامت غذا گفت:در سطح کشور بیش از ۱۸میلیون هکتار بالغ بر ۱۲۲میلیون محصول کشاورزی که ۸۰درصد این اراضی با شرایط کم آبی روبرو هستند. ایشان در ادامه با اشاره به تولید به روش های استاندار و گواهی شده گفت:داشتن برند برای تولیدات کشاورزی مهم و ضروری است که خوشبختانه سامانه سرگانیک راه اندازی شده است که بهره برداران قبل از شروع تولید باید در این سامانه ثبت نام نمایند و با تایید بخش کشاورزی و نظارت های سازمان های بازرسی مراحل تولیدات خود را آغاز نمایند. آقای مهندس عباس کشاورز معاون امور زراعت وزیر جهاد کشاورز در این همایش گفت :کلید توسعه تغییر رفتار است و ما با جمعیت ۲۲میلیون کشاورز در عرصه تولیدات محصولات کشاورزی با تغییر رفتا در تولید و داشتن تولیدات با کیفیت به ۶۰میلیون جمعیت کشور را محق بدانیم که چه محصولی را مصرف می کنند. ایشان در ادامه افزود :داشتن برند مناسب که محصول را معرفی و مطابق با استاندارد های داخلی و جهانی برای مصرف کنندگان ضروری است و برای این منظور اولین گام‌ما افزایش کالاهای بادوام که کشاورز بتواند محصول را نگهدار و به مرور وارد بازار نماید. ایشان در ادامه افزود:گام بعدی ما این است که کالای ما دارای برچسب و بر اساس نیاز بازار و مردم و بویژه مصرف کنندگان اصلی محصولات که خانم های خانه دار و رستوران داران می باشد برنامه ریزی کنیم. ایشان در ادامه؛ به اهمیت فعالیتهای ترویج برای توسعه این روند تاکید نمود. ایشان در ادامه افزود:در حال حاضر از نظر کیفیت تولیدات کشاورزی دارای جایگاه مناسب و حتی استاندارد بهداشتی است و ما برای ارتقای محصولات در جهان دنبال می کنیم و خیلی هم مراقب بهداشت و کیفیت هستیم. در این همایش آقای دکتر ترابی عضو هیات علمی مرکز تحقیقات کشاورزی اصفهان در خصوص روند پژوهشی انجام شده از ابتدای آغاز تولید کاشت _داشت و برداشت و اقدامات پژوهشی در خصوص زمین ،خاک،آب ،بذر و نهاده را برای حاضرین تشریح نمود.
استفاده از اين خبر بدون ذكر منبع ممنوع است
نظرات شما
افزودن نظر شما
ارسال نظر
بازگشت
 
  نظرسنجي
نظر شما درباره پرتال سازمان جهاد کشاورزی چیست؟

 

تعداد جوابها : 45768

عالی : 94%
خوب : 4%
متوسط : 1%
ضعیف : 1%

  ارسال  
  كاربران بر خط
كاربران فعال بازديد كنندگان فعال :
Visitors بازديد ها: 223
Members اعضاء: 0
مجموع كاربران مجموع: 223

بازديد ها بازديد ها :  
Visitors بازديد هاي كل: 20592823
Visitors بازديد هاي امروز: 4461
Visitors بازديد هاي ديروز: 4220

فعال در اين زمان كاربران فعال:
Copyright (c) 1397/12/27 پرتال سازمان جهاد كشاورزي استان اصفهان
پرتال سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان
Ariana Informatics Group - گروه داده ورزي آريانا