به گزارش پاج اصفهان ، استان اصفهان با داشتن حدود 1850 واحد مرغداری گوشتی به ظرفیت حدود35 میلیون قطعه وتوليد سالیانه 160 هزار تن گوشت مرغ رتبه نخست كشوري را در تعداد واحدهای مرغداری گوشتی و رتبه دوم تولید گوشت مرغ رادارا بوده ، همچنین با دارا بودن تعداد80 واحد پرورش بوقلمون گوشتی به ظرفیت 600 هزار قطعه و تولید 8000 تن گوشت بوقلمون در سال مقام اول و باتعداد 180 واحد مرغداری تخم گذار به ظرفیت 2/9 میلیون قطعه وتوليد 95 هزار تن تخم مرغ درسال رتبه دوم كشوري ودرتولید گوشت ومحصولات شترمرغ رتبه دوم کشور را دارا می باشد.
همچنین در تعداد کلنی زنبورعسل با 821 هزار کلنی مقام اول کشور را داراست.
این استان بعنوان یکی از استانهای پیشرو در تولید گوشت مرغ ویژه بدون مصرف آنتی بیوتیک با تولید حدود 2000 تن گوشت مرغ ویژه در سال می باشد ویکی از پنج مرکز اصلاح نژاد وتکثیر مرغ بومی کشور در آن واقع شده که این مرکز با تولید بیش از یک میلیون و يكصد هزارقطعه جوجه یکروزه وتوزیع در سطح کشور مقام اول را به خود اختصاص داده است. |