ورود |  عضويت|  EN
يكشنبه 02 اردیبهشت ماه 1403
 
شرح خبر
1402/12/02

راه‌اندازی چهار زنجیره تولید گوشت مرغ در استان اصفهان


در سال به طور متوسط شش تا شش میلیون و 200 هزار قطعه جوجه‌ریزی استان پوشش داده می‌شود
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، حسین ایراندوست، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان اظهار کرد: طی چند ماه گذشته چهار زنجیره تولید گوشت مرغ در استان راه‌اندازی شد و تلاش بر این است که تمام تولید استان را زنجیره‌ای کنیم. وی ادامه داد: اگر چه تکلیف داشتیم 30 درصد جوجه‌ریزی آرین باشد اما در ماه‌های گذشته جوجه‌ریزی آرین بیش از میزان تکلیف بود. همچنین واحدهای راکد و نیمه فعال را به زنجیره‌ها معرفی کردیم که شناسایی و وارد مدار شوند و تولید گوشت را افزایش دهیم. معاون بهبود تولیدات دامی سازمان اضافه کرد: در سال به طور متوسط شش تا شش میلیون و 200 هزار قطعه جوجه‌ریزی استان پوشش داده می‌شود اما تکلیف است که آمار جوجه‌ریزی را به 9 میلیون برسانیم. در سه سال گذشته بر روی مرغ سایز کار کردیم و مردم به این سمت متمایل شدند که لاشه‌های کمتر از یک کیلو و 800 گرم بخرند.
استفاده از اين خبر بدون ذكر منبع ممنوع است
نظرات شما
افزودن نظر شما
ارسال نظر
بازگشت
 
  نظرسنجي
نظر شما درباره پرتال سازمان جهاد کشاورزی چیست؟

 

تعداد جوابها : 62166

عالی : 91%
خوب : 4%
متوسط : 1%
ضعیف : 5%

  ارسال  
  كاربران بر خط
كاربران فعال بازديد كنندگان فعال :
Visitors بازديد ها: 165
Members اعضاء: 0
مجموع كاربران مجموع: 165

بازديد ها بازديد ها :  
Visitors بازديد هاي كل: 32816385
Visitors بازديد هاي امروز: 1316
Visitors بازديد هاي ديروز: 8982

فعال در اين زمان كاربران فعال:
Copyright (c) 1403/02/02 پرتال سازمان جهاد كشاورزي استان اصفهان
پرتال سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان
Ariana Informatics Group - گروه داده ورزي آريانا