|
شرح خبر |
|
1399/12/13
جلسه هماهنگی برگزاری جشنواره مصرف آبزیان
جلسه شیلات استان اصفهان با حضور مسئولان و مدیران سازمان برگزار شد. |
|
به گزارش روابط عمومی سازمان ، در این نشست، مهندس عباسی مدیر شیلات استان اصفهان اظهار کرد: برگزاري جشنوارههای تخصصی آبزیان، فرهنگ سازي، ارائه آموزشهای تخصصی به تولیدکننگان و حمایت از آنها در استان اصفهان به طور جدی در حال انجام است.
وی ادامه داد: ماهی یک غذای سالم و مقوی است، مصرف ماهی در کشور ما همچنان پایین است و برای افزایش سلامت اجتماعی باید به آن توجه کرد. در زمینه توسعه سرمایه گذاری در شیلات برنامههای خوبی داریم.
عباسی افزود: در حال حاضر میزان تولید انواع آبزیان در استان اصفهان بسیار مناسب است، ظرفيتهاي زیادی در استان وجود دارد که قطعا از آنها بهره خواهیم برد.
وی گفت: انواع مواد مغذی در ماهی وجود دارد، به طور قطع افرادی که از ماهی در سبد غدایی بهره میگیرند بسیار سالمتر هستند. از علل بازدارنده مصرف ماهی میتوان به باورهای علی اشاره داشت که تلاش میشود با ارائه آموزشهای مناسب و فرهنگ سازی به افزایش مصرف کمک کرد.
مدیر شیلات استان اصفهان گفت: ماهیهای عرضه شده در بازار به طور کامل رصد شده و دارای مجوزهای بهداشتی هستند. در حال حاضر به دنبال برگزاری جشنواره آبزيان به صورت مجازی هستیم. |
استفاده از اين
خبر بدون ذكر منبع ممنوع است
|
نظرات شما
|
|
افزودن نظر شما
|
|
ارسال نظر |
بازگشت |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
نظرسنجي |
|
نظر شما درباره پرتال سازمان جهاد کشاورزی چیست؟ |
|
تعداد جوابها : 62163
عالی : 91%
خوب : 4%
متوسط : 1%
ضعیف : 5%
|
ارسال |
|
|
|
|
|
|
كاربران بر خط |
|
|
|
|
|
|
|
|