ورود |  عضويت|  EN
جمعه 10 فروردین ماه 1403
 
شرح خبر
1394/11/17

مهمترین دستاورد های امور دام استان اصفهان


 

رتبه نخست کشوری با تولید 160 هزارتن گوشت مرغ.

به گزارش پاج اصفهان ، استان  اصفهان با  داشتن حدود 1850 واحد مرغداری گوشتی  به ظرفیت حدود35 میلیون قطعه وتوليد سالیانه  160 هزار تن گوشت مرغ رتبه نخست كشوري را در تعداد واحدهای مرغداری گوشتی و رتبه دوم  تولید گوشت مرغ رادارا بوده ، همچنین با دارا بودن تعداد80 واحد پرورش بوقلمون گوشتی به ظرفیت 600 هزار قطعه و تولید 8000 تن گوشت بوقلمون در سال مقام اول و باتعداد 180 واحد مرغداری تخم گذار به ظرفیت 2/9 میلیون قطعه وتوليد 95 هزار تن تخم مرغ درسال رتبه دوم كشوري ودرتولید گوشت ومحصولات شترمرغ رتبه دوم کشور را دارا می باشد.

 همچنین در تعداد کلنی زنبورعسل با 821 هزار کلنی مقام اول کشور را داراست.

این استان بعنوان یکی از استانهای پیشرو در تولید گوشت مرغ ویژه بدون مصرف آنتی بیوتیک با تولید حدود 2000 تن گوشت مرغ ویژه در سال می باشد ویکی از پنج مرکز اصلاح نژاد وتکثیر مرغ بومی کشور در آن واقع شده که این مرکز  با تولید بیش از یک میلیون و يكصد هزارقطعه جوجه یکروزه وتوزیع در سطح کشور مقام اول را به خود اختصاص داده است.

استفاده از اين خبر بدون ذكر منبع ممنوع است
نظرات شما
افزودن نظر شما
ارسال نظر
بازگشت
 
  نظرسنجي
نظر شما درباره پرتال سازمان جهاد کشاورزی چیست؟

 

تعداد جوابها : 62141

عالی : 91%
خوب : 4%
متوسط : 1%
ضعیف : 5%

  ارسال  
  كاربران بر خط
كاربران فعال بازديد كنندگان فعال :
Visitors بازديد ها: 229
Members اعضاء: 0
مجموع كاربران مجموع: 229

بازديد ها بازديد ها :  
Visitors بازديد هاي كل: 32641171
Visitors بازديد هاي امروز: 3555
Visitors بازديد هاي ديروز: 10791

فعال در اين زمان كاربران فعال:
Copyright (c) 1403/01/10 پرتال سازمان جهاد كشاورزي استان اصفهان
پرتال سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان
Ariana Informatics Group - گروه داده ورزي آريانا