به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان (پاج اصفهان ) ، با حضور اساتید تغذیه ، تولیدکنندگان و مدیران اجرایی استان ، هم اندیشی اصلاح الگوی تغذیه و افزایش سرانه مصرف شیر و لبنیات در محل کتابخانه مرکزی شهرداری برگزار شد.
در این همایش آقای مهندس نامداری مدیر امور دام سازمان ضمن خیرمقدم به حاضرین و برگزارکنندگان و مشارکت کندگان این مراسم گفت : در بخش کشاورزی و بریژه تولیدات دامی ، استان اصفهان دارای رتبه های اول و دارای مهمترین کیفیت تولید شیر می باشد . وی در ادامه افزود : حدود 3 هزارتن شیر روزانه در استان با کیفیت بالا تولید می شود که از نظر بار میکروبی با توجه به اسناد و نتایج آزمایشگاهی تست شیرخام دارای رتبه اول می باشد .
وی در ادامه افزود : سرانه تولید شیر در کشور معادل 112 کیلوگرم است و در استان اصفهان سرانه تولید شیرمعادل 235 کیلوگرم میباشد و لازم به توجه است که روزانه1200 تن شیرخام از استان خارج می شود.
در این همایش اساتید دانشگاه و اعضاء هیأت علمی علوم تغذیه در خصوص اهمیت توجه و افزایش مصرف شیر یا لبنیات بصورت جدی را مورد تاکید و توجه قرار دادند و اظهار داشتند مصرف 3 سهم ( هرسهم یک لیوان ) در روز برای هر فرد جهت تامین کلسیم و پتاسیم و همچنین افزایش قدرت بدنی در مقابله با امراض و بیماری هایی قلبی و عروقی و حتی مقابله با انواع سرطانها وبیماری MS را مورد توجه قرار دادند. این همایش به همت دبیرخانه شیر و ایستگاه سلامت ، اتحادیه دامداران استان در راستای افزایش سرانه مصرف شیر و حمایت از مصرف کنندگان و تولید کنندگان برگزار گردید . |